Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Close
Over ons

Bio life food is meer dan allleen maar een logo op de deur. We zijn meer dan een winkel in natuurvoeding. Wij zijn natuurliefhebber in hart en nieren en delen onze passie en kennis graag met onze klanten. Met onze ruime ervaring als groothandel in biologische en biodynamische producten, kiest u voor een betrouwbare en ervaren partner voor levering van uw verse en houdbare producten. We zijn een onafhankelijke en zelfstandig schakel tussen boeren, producenten, winkels en consumenten.

EEN GEZONDE AARDE

Voor Bio life food is een gezonde aarde het fundament. Een gezonde aarde geeft ons een gezonde basis voor al het leven en dus ook voor onze voeding. Hoe beter wij voor onze aarde zorgen hoe beter zij voor ons kan zorgen. Daarom delen wij onze liefde en verantwoordelijkheid voor biologisch en duurzaam leven graag met u. Wij kiezen voor producten die op natuurlijke wijze gegroeid en geproduceerd zijn.

DUURZAAMHEID

Omdat we geloven in een gezonde aarde vinden we dat we daar ook goed voor moeten zorgen. Hoe beter wij voor de natuur zorgen hoe beter zij voor ons kan zorgen. Als coöperatie met idealen willen we niet alleen de beste biologische en biodynamische producten aanbieden; we willen dat onze hele bedrijfsvoering duurzaam en sociaal is. . Zo besteden we extra aandacht aan ons energieverbruik, rijden de vrachtwagens die ons bevoorraden op schone brandstof en maken we uitsluitend gebruik van gerecycled papier voor ons drukwerk.

ONS ASSORTIMENT

Bio Life Food is importeur en groothandel van biologische producten. Op onze website vindt u een groot aanbod van natuurvoeding en natuurlijke verzorgingsproducten. Voor de beste en lekkerste kwliteitsproducten, maar ook voor een prettige en duurzame winkelomgeving. Bovendien is de natuur onze inspiratiebron, de leidraad voor de manier waarop we leven. Wij geloven dat als we samen zorgen voor een gezonde natuur, we daar het beste, mooiste en lekkerste voor terug krijgen. Doe jij met ons mee?

Welkom bij Bio life food! Wij houden van de Natuur … Jij ook?

CONTACT OPNEMEN
.

Telefoonnummer:

023 583 5084

06 29 49 00 26

.

Adres:

Prinses Beatrixplein 45

2033 WD Haarlem

.

Email:

info@biolifefood.nl

STUUR ONS EEN BERICHT

Back to Top