Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Close
Catering - Mezzes by Sezen Ozgur

De geschiedenis van de Turkse eetcultuur

De Turkse keuken wordt wereldwijd gezien als een van de voornaamste en meest veelzijdige keukens en heeft een lange geschiedenis. De variatie van het eten in Turkije komt voort uit de talloze invasies door volkeren van buitenaf, waaronder de Grieken, die allemaal een spoor van kookstijlen hebben achtergelaten. De Turkse keuken is het resultaat van deze rijke geschiedenis van het land. Het eten neemt een hele belangrijke sociale plaats in het leven van de Turken in.

De Turkse keuken

De Turken houden ervan om groenten te vullen. Aubergines en paprika’s worden ook gevuld met een kruidig mengsel van gehakt, groenten en kruiden. Verse kruiden zoals, peterselie, bosui, dille en munt worden ook veel gebruikt in de Turkse keuken. Bij vlees gebruiken de Turken vaak specerijen zoals komijn, piment en pul biber. Ook yoghurt en honing spelen een belangrijke rol in de Turkse keuken. 

Turkse catering

Wilt u Turkse catering voor bij uw bedrijf of thuis? Wilt u uw gasten graag kennis laten maken met een diversiteit aan Turkse gerechten en hapjes? Mezzes by Sezen! Mezzes by Sezen verrast u met een mix van gerechten uit de rijke Turkse eetcultuur bereidt op de traditionele wijze.

Mijn passie

Mijn passie is zoveel mogelijk heerlijke Turkse gerechten maken met de beste kwaliteit. Alle gerechten worden ambachtelijk bereid met alleen maar eerlijke kwaliteitsproducten en verse kruiden en specerijen.

Liefs Sezen Özgur

 

Zonder eten, geen gezelligheid! – Sezen Özgur

CONTACT OPNEMEN
.

Telefoonnummer:

023 583 5084

06 29 49 00 26

.

Adres:

Prinses Beatrixplein 45

2033 WD Haarlem

.

Email:

info@biolifefood.nl

STUUR ONS EEN BERICHT

Back to Top