Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Close
Catering - Mezzes by Sezen Ozgur

De geschiedenis van de Turkse eetcultuur

De Turkse keuken wordt wereldwijd gezien als een van de voornaamste en meest veelzijdige keukens en heeft een lange geschiedenis. De variatie van het eten in Turkije komt voort uit de talloze invasies door volkeren van buitenaf, waaronder de Grieken, die allemaal een spoor van kookstijlen hebben achtergelaten. De Turkse keuken is het resultaat van deze rijke geschiedenis van het land. Het eten neemt een hele belangrijke sociale plaats in het leven van de Turken in.

De Turkse keuken

De Turken houden ervan om groenten te vullen. Aubergines en paprika’s worden ook gevuld met een kruidig mengsel van gehakt, groenten en kruiden. Verse kruiden zoals, peterselie, bosui, dille en munt worden ook veel gebruikt in de Turkse keuken. Bij vlees gebruiken de Turken vaak specerijen zoals komijn, piment en pul biber. Ook yoghurt en honing spelen een belangrijke rol in de Turkse keuken. 

Turkse catering

Je geeft een feestje, thuis of op je bedrijf en je wilt je gasten verrassen met mooi eten. Vers bereid, authentieke recepten, smaakvol, anders, gezond en superlekker. Laat Sezen voor je koken en je verwent jezelf en je gasten.

Alle gerechten worden geserveerd op prachtige aardewerken schalen. Op verzoek is Sezen er zelf bij om iets te vertellen over de gerechten. Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op om jouw persoonlijke wensen te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij maken van jouw feest of gelegenheid een ervaring om nooit te vergeten!

Kookworkshop

Heb je iets leuks te vieren, een verjaardag, een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding event? Of gewoon met familie of je beste vriendin? Een kookworkshop is een leuke originele activiteit waarbij je echt samen moet werken met anderen.
En dat is niet het enige. Wanneer jullie gezamenlijk bereide gerechten af zijn, ga je er ook samen van genieten. Zo kan samen koken met vrienden, vriendinnen of collega’s een feest zijn.

Lijkt het je leuk om zelf de keuken in te duiken met Sezen? Boek dan een workshop Turks koken voor gezelschappen van minimaal 10 tot maximaal 30 personen en ervaar hoe leuk het is om samen te koken.

Mijn passie

Mijn passie is om heerlijke Turkse gerechten maken met de beste kwaliteit. Alle gerechten worden ambachtelijk bereid met alleen maar eerlijke kwaliteitsproducten en verse kruiden en specerijen.

Liefs Sezen Özgur

 

Zonder eten, geen gezelligheid! – Sezen Özgur

CONTACT OPNEMEN
.

Telefoonnummer:

06 29 49 00 26

.

Adres:

Prinses Beatrixplein 45

2033 WD Haarlem

.

Email:

info@biolifefood.nl

STUUR ONS EEN BERICHT

Back to Top